Інститут світової політики Громадська організація

Карикатура тижня. Путін і наслідки справи Савченко

Розв’язка вже близько - оголошення вироку призначено на 21 березня.

«Я не визнаю ні провини, ні вироку, ні російського суду. У разі обвинувального вироку - апеляції не буде. Я хочу, щоб весь цивілізований демократичний світ зрозумів, що Росія - це країна третього світу з тоталітарним режимом та диктатором-самодуром, в якій плюють на права людини і міжнародне право», - ці рядки з останнього слова Надії Савченко, яка вже понад 1,5 роки знаходиться у полоні Кремля.

Розв’язка вже близько - оголошення вироку призначено на 21 березня. Протягом останніх кількох днів відбулося десятки акцій у підтримку Надії Савченко.

До закликів українців приєдналися відомі західні діячі і політики. Державний департамент США у незвично прямій для себе манері вимагає звільнити бранку негайно і без жодних умов.

У Європарламенті готують «список Савченко»… Яким би не був вирок, а точніше рішення щодо долі Савченко, Кремлю не уникнути міжнародних наслідків цієї справи.

Источник: Інститут світової політики

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: