Інститут світової політики Громадська організація

Спрут російської політики. Карикатура тижня

Цього тижня світові медіа сколихнули «відкриття» про підривну діяльність Москви , що стали надбанням громадськості завдяки хакерській атаці на електронну скриньку «сірого кардинала» Кремля Владислава Суркова.

Його неодноразово називали архітектором «Новоросії», відповідальним за маріонеткові утворення (Абхазію, Південну Осетію, ДНР/ЛНР).

Опублікований масив переписки, який вже встигли охрестити як «Сурков  Leaks», підтвердив те, про що не втомлюється повторювати Україна, - поява «ДНР/ЛНР» у 2014 році була зрежисована у Кремлі, їхні лідери діють під чітким керівництвом своїх російських кураторів, а російські «симпатики» ведуть активну діяльність з дестабілізації політичної ситуації в Україні.

Листи з електронної пошти Суркова засвідчили системність та різноплановість зусиль, які докладає Москва для забезпечення собі контролю над сусідніми державами.

Тому не дивно, що саме ці одкровення опинилися на перших шпальтах європейських та американських ЗМІ.

Його неодноразово називали архітектором «Новоросії», відповідальним за маріонеткові утворення (Абхазію, Південну Осетію, ДНР/ЛНР). Опублікований масив переписки, який вже встигли охрестити як «Сурков  Leaks », підтвердив те, про що не втомлюється повторювати Україна, - поява «ДНР/ЛНР» у 2014 році була зрежисована у Кремлі, їхні лідери діють під чітким керівництвом своїх російських кураторів, а російські «симпатики» ведуть активну діяльність з дестабілізації політичної ситуації в Україні. Листи з електронної пошти Суркова засвідчили системність та різноплановість зусиль, які докладає Москва для забезпечення собі контролю над сусідніми державами. Тому не дивно, що саме ці одкровення опинилися на перших шпальтах європейських та американських ЗМІ.
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: