Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Народ вийшов на майдани не за посади для лідерів опозиції

Я прошу вас: йдіть вперед, не зупиняйтеся та не зменшуйте силу свого удару по владі.

Мені шкода, що до сьогодні в мене не було зв‘язку із зовнішнім світом і я не могла висловити своє ставлення до останніх пропозицій влади щодо врегулювання кризи.

Я звертаюсь до лідерів опозиції з проханням категорично не приймати ті принизливі умови, які запропоновані владою.

Народ України вийшов на майдани не за посади для лідерів опозиції і, навіть, не за скасування диктаторських законів. Люди прагнуть докорінно змінити своє життя, установити в Україні справедливість та шлях до європейських цінностей. Іншої можливості, аніж зараз, у них вже не буде.

Політики ще не зрозуміли, що люди готові досягти своєї мети ціною власного життя, здоров‘я та принесення в жертву своєї фізичної свободи.

Я розумію їх прагнення та цілком підтримую.

Виходом з кризи може бути лише повне виконання всіма політиками вимог народу.

Рідні мої українці! Ви - найкращі та найцінніші в світі. Нічого не бійтеся, запорука вашої перемоги - лише примноження ваших сил на всіх майданах України.

Я прошу вас: йдіть вперед, не зупиняйтеся та не зменшуйте силу свого удару по владі. Якщо ви зупинитеся хоч на хвилину, країна за лічену мить опиниться в заручниках у тиранії на багато років.

Сьогодні лише ви можете захистити всі покоління українців.

Я завжди з вами і завжди за вас.

Юлія Тимошенко

Качанівська колонія,

м. Харків

27.01.2014 р.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: