Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Замість 300 запроданців у новій парламентській коаліції мають бути 300 спартанців

Усі 15 років, які існує «Батьківщина», мета нашої команди була чіткою і зрозумілою: побудова нової, демократичної, європейської України без компромісів із корумпованою, неукраїнською владою та кланами.

Усі 15 років, які існує «Батьківщина», мета нашої команди була чіткою і зрозумілою: побудова нової, демократичної, європейської України без компромісів із корумпованою, неукраїнською владою та кланами. Тримати цю лінію було надзвичайно важко, однак ми вистояли разом з українським народом та вибороли історичний шанс на справжні зміни. Перший крок до змін – це дострокові вибори до Верховної Ради України.

«Батьківщина» іде в парламент, щоб у ньому більше не було ворогів українського народу, які з легкістю голосують за диктаторські закони. Щоб до складу вищого законодавчого органу більше не входила п’ята колона Кремля. Щоб європейський курс України більше не підлягав сумнівам. Щоб кращі представники громадянського суспільства та герої Майдану впливали на долю країни. Щоб Україна змінилася на краще і стала справді новою країною.

Саме тому головна мета і головне завдання «Батьківщини» у новому парламенті – вперше створити проєвропейську, демократичну конституційну більшість. Замість 300 запроданців у коаліції мають бути 300 спартанців, які готові покласти всі свої сили для змін у країні.

Відтак, я закликаю всі прогресивні, демократичні політичні сили до консолідації в новому парламенті. На цих виборах ми маємо боротися не один проти одного, а за майбутнє України. В умовах війни ворог у нас один – це зовнішній агресор. Тому принцип непоборювання має стати лейтмотивом виборчої кампанії, щоб потім, за результатами виборів, була сформована надійна демократична конституційна більшість, яка чітко триматиме правильний курс розвитку країни.

Ми всі мусимо стати за мир, за Європу та за нову країну!

Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: