Що показує українське телебачення? Журналісти, вам не страшно?

Це моя тітка Галя.

Це моя тітка Галя. Прожила на білому світі вже вісім десятків років, виховала трьох дітей, втратила чоловіка, нині бавить внуків. Пересічна українська жінка старшого віку. Таких жінок багато і навколо будь-кого з вас. І, от, тітка Галя запитує: «Коля, що ж це робиться? По телевізору одні вбивства показують. Що, нічого доброго?»

Панове журналісти, ви свого добилися. Ви сформували вже із людей досить солідну і залякану біологічну масу. Ви, напевне, прекрасно розумієте, що робите. Заради рейтингів ви робите тупе телебачення, аби тупими і примітивними телеглядачами могли управляти легко політики.

Але, чому це робите Ви? Відпрацьовуєте своїх 16 - 30 тисяч гривеників зарплатні? Якщо не так, то що інше? Не вірю, що таку редакційну політику виробляють Ваші редакційні ради.

Ви пінетеся, захищаючи свободу слова, і спеціально замовчуєте величезну кількість подій, які мають ознаки доброти і позитиву.

Я не можу пояснити тітці Галі, для чого це ви все робите. Хоча сам, здається, здогадуюсь....

І завершу цю репліку питанням: а Вам, панове журналісти, не страшно за своє особисте майбутнє, яке нині, відпрацьовуючи хорошу зарплатню, формуєте Ви, а не політики.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: