Леся Оробець Народна депутатка України 6-го та 7-го скликання

Потрібно оголосити бойкот російській експансії у інформпросторі

Оборона нашого інформпростіру - обов'язок кожного українця, де б він не жив

Проти України триває російська інформаційна війна. В першу чергу, вона спрямована на російськомовних і не тільки громадян України. З одного боку агенти Путіна запускають жахалки про звірства «бендеро-фашистів» у Криму, ілюструючи ці подїі кадрами та фотографіями з гарячих точок. З іншого боку, українцями і світу згодовують казку про вбивства росіян в Криму та в Україні. І якщо військова протидія потребує спеціальної підготовки, то інформаційний захист у наш час – справ кожного з нас, якою ми можемо займатися вже зараз. Тому, підтримуючи Бойкот Партии Регионов щодо російських товарів, ініціюю кампанію бойкоту та протидії російській експансії у інформаційному просторі. Її складові:

1. Звернення до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення щодо тимчасового обмеження транслювання російських каналів, які підтримують збройну експансію на територію України.

2. Складання списку і бойкотування Інтернет-видань та агенцій, які підтримують російську експансію на територію України. Дуже прошу вас, оскільки сама фактично не користуюся російськими джерелами в Інтернеті, допомогти у формуванні цього списку, який зроблю публічним і буду постійно доповнювати.

3. Блокування у соціальних мережах користувачів, які пропагують збройну експансію та закликають до насильного приєднання території України до Росії.

4. Доносити до міжнародної спільноти максимум інформації щодо правдивої ситуації в Україні.

Планую звернутися до спеціалістів у сфері інформаційних воєн, щоб зробити наші дії максимально ефективними. Зараз ключове завдання – без паніки діяти там, де ми можемо і маємо перемогти.

Оборона нашого інформпростіру - обов'язок кожного українця, де б він не жив.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: