Лариса Ніцой Письменниця

«Какая разніца» і її наслідки в Україні

Кажете, какая разніца «рибка Параска» чи «рыба Прасковья»? Через вас і цих риб російське ЗМІ вважає, що Київ - русскій город. Не вірите? Почитайте на фото.

«Какая разніца» - чуємо ми на кожному кроці. Какая разніца якою мовою серіал, аби цікавий. Какая разніца яка музика з радіо, аби приємна. Какая разніца якою мовою свято у садочку, аби здоровенькі були. Какая разніца, якою мовою розмовляє вчитель, аби діти вчилися. Какая разніца якою мовою передача, аби про хороше. Какая разніца рублі чи гривні, аби були. Какая разніца якою мовою написи на стінах лікарні, аби дітей радували. Какая разніца. Какая разніца...

Але саме через отаких «какая разніца» не став президентом В'ячеслав Чорновіл. Бо якби став - ми б уже обігнали Польщу, Литву, Латвію, Угорщину...

Саме через отаких «какая разніца» ми маємо не чіткі закони, а лагідну українізацію, яка не дала результатів ні на сході, ні в Криму, вони так і залишилися проросійськими. До чого привела їхня проросійськість ми знаємо - до війни.

«Какая разніца» привела до влади Януковича, а за нею і всі наступні події. «Какая разніца», - кажете Ви на виборах і ми маємо те, що маємо.

Не «рускій мір» - наш головний біль. Його чітко видно і можна вчасно відмежуватися. Страшніше від цього «какая разніца». Ніколи не знаєш, коли вона встромить тобі ножа в спину. Саме байдужіть усіх «какая разніца» і небажання вникати, саме їхній смисл існування «аби було що поїсти», а все інше какая разніца - приводить до того, що страждає вся країна.

Кажете, какая разніца «рибка Параска» чи «рыба Прасковья»? Через вас і цих риб російське ЗМІ вважає, що Київ - русскій город. Не вірите? Почитайте на фото.

Ви не маєте права бути «какая разніца», бо ви граєте на руку всьому антиукраїнському. Граєте в дрібничках. А з дрібниць, як відомо, і починається все велике.

Чи вам не має різниці, що ви граєте проти України? Ну тоді Ви не «какая разніца». У такому випадку ви - «рускій мір»...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: