Лариса Ніцой Письменниця

У нас і досі торгівля з Росією, а ми вимагаємо санкцій від ЄС

Ну що, друзята, вже другий день ходжу під впливом заяви Байдена, що Європа може відмовитися від санкцій проти рашки.

Взагалі дивуюся, що вони так довго терпіли. А для чого Європі ці санкції? У нас торгівля з рашою як ішла повним ходом, так і продовжується. Крим що жере? Українські товари, українську воду, українську електроенергію - і плює за це на Україну, а ми гуманно обтираємося. Фільми ми як знімали для братнього народу - так і знімаємо. У рашці як закуповували шоу чи кіно на тб - так і закуповуємо. Канал їхній телевізійний- «вєщатєльний рупор» не спроможні закрити. І не спроможні Європі пояснити, чому ми взагалі з тим каналом рипалися. Мовою ми рашкиною як спілкувалися - так і спілкуємося, ще більше. Влада як крала, так і краде, ще більше. У нас нічого не змінилося. За що нас жаліти? Стріляють? Так то ж терористи. У них терористів теж вистачає, своїх. Війна? Хто сказав? У нас війни з рашею немає. Агресора немає. Військового стану в тих областях, що стріляють, немає.
Для чого Європі санкції, через які у них збитки? Якщо ми нічого не робимо, для чого їм робити? Вони нас хотіли підтримати. Але що їм підтримувати?

Якщо українці думають, що може воно інакше у нас бути і не може, бо ж війна, бо ж важко ламати те, що будували роками, що може воно так і треба, головне, щоб усі помирилися, Може треба по-м'якше, бо що ж ото люди цивілізовані скажуть, то он нам сигнал, українці.
Народи, ті що в інших країнах живуть, нас не розуміють. Їх дивують наші реверанси, тюхтійство наше.
Так то ж не ми, то наша влада? Ну-ну.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: