Володимир Лановий Екс-міністр економіки України

Для чого Яценюку знадобилось продавати 1 млн. гектарів землі

Заява Яценюка про продаж 1 млн. гектарів землі виглядає як провокація

Заява Яценюка про продаж 1 млн. гектарів землі виглядає як провокація. Вона, на мій погляд, робиться для можливого збурення суспільства і підняття людей на протест, аби завадити нормальній роботі парламенту, в тому числі щодо відправлення Кабміну у відставку. Сам Яценюк йде на серйозні ризики, що пов'язані з публічним несприйняттям його діяльності і явним прислужництвом перед закордонними фінансовими посередниками. Можливо, своєю заявою він демонструє цим замовникам свою відданість, і у той же час дає громадськості право підозрювати керівника уряду у заготовці ще однієї масштабної корупційної оборудки. Така акція не має нічого спільного з аграрною реформою, яка буде сприяти продуктивному землеволодінню та подоланню латифундій. Вона виглядає, як організована кримінальна спекуляція. Ті, хто будуть прем'єра захищати, діятимуть в інтересах спекулянтів-замовників.

Більш цинічного, безглуздого й зневажаючого свій народ уряду не було в українській історії. Кожний день його перебування при владі є ризиком усе більшого пограбування нашого народу та руйнування держави.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: