Що дуже дивує у поведінці депутата Лещенка

Сергій Лещенко

Фракція БПП або не знає, або не розуміє що таке «партійна дисципліна»

Читаю: член фракції БПП та обраний за списком БПП С.Лещенко уже проти «подачки» у вигляді законопроекта, внесеного почесним головою БПП, президентом Порошенко, щодо недоторканості депутатів (з нового скликання).

Звісно, не будучи юристом цей депутат від БПП може не знати, що судова гілка легко заверне такий законопроект щодо недоторканості, який би хотілося Лещенку (скасування недоторканості з весни 2018), принаймі через відомий принцип щодо «власних повноважень». Так, наприклад, президент не може подовжити собі особисто термін, а Рада - розширити повноваження для свого діючого скликання, тощо.

Але що мене більше дивує, так це перманентні філіпіки депутата Лещенка замість того щоби вийти з фракції та партії, яка, за його сьогоднішніми словами «третій рік грабує країну». Причому «грабує країну» якийсь клан його партії, а елітну квартиру-люкс з дивних джерел купляє сам депутат-правдоруб.

Та на найбільше здивування заслуговує сама фракція БПП, яка або не знає, або не розуміє що таке «партійна дисципліна».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: