Олег Медведєв Політтехнолог

Статки Ляшка, Шабуніна, Парасюка... Як не здуріти від такої шизофренії?

Збагнути незбагненне, чи як казав покійний Іван Степанович, "впихнути невпихуєме".

Збагнути незбагненне, чи як казав покійний Іван Степанович, "впихнути невпихуєме".

Ляшко, який орендує, згідно декларації, палац площею 500 метрів по ціні хрущовки в 5000 гривень на місяць, не стидаючись колесить по заводах свого олігарха-покровителя, головного офшорщика країни, і перед трудящими, яких, звісно ніхто не примушував приходити з ним на зустріч, вимагає імпічменту за офшори.

Не аби хто, а сам легендарний сотник Парасюк! звинуватив професійного борця з корупцією Шабуніна в приховуванні від декларування шести соток землі. Тим часом Шабунін не далі як вчора у Шустера знову вимагав кримінальної відповідальності для тих, хто щось приховав в декларації.

Парасюк, хоча відповідний закон ще не прийнято, вже подав нульову декларацію. В тому сенсі, що в ній самі нулі. Але при цьому, як твердять деякі ЗМІ, за рік його зафільмовано на трьох авто, і серед них жодної "таврії"... І граната розірвалася біля будинку в елітному районі столиці.

Як не здуріти від такої шизофренії?

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: