Юрій Михальчишин Політичний діяч

Скандальний мер польського Перемишля знову може вільно їздити до України

Учасники «Маршу орлят перемиських і львівських», який відбувся під патронатом мера Перемишля, кричали «Смерть українцям»

З'ясувалося, що мер Перемишля не брав участі в антиукраїнських заходах, або ж навпаки - це були заходи проукраїнські. з присмаком євроінтеграції

17 січня 2017 р. СБУ заборонила міському голові м. Перемишля в'їзд на територію України за участь в антиукраїнських заходах та розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

27 січня 2017 р. СБУ скасувала 5-річну заборону на в'їзд міському голові Перемишля через втручання вищих посадових осіб України.

Через 10 днів з'ясувалося, що мер Перемишля не брав участі в антиукраїнських заходах, або ж навпаки - це були заходи проукраїнські. з присмаком євроінтеграції.

Одним словом - щирі співчуття патріотичним та професійним співробітникам Департаменту контррозвідки ЦУ СБ України. Мужики, завжди вас поважав.

Не сумуйте, все так не буде.

Наш день прийде.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: