Юрій Михальчишин Політичний діяч

Іноземні проекти в Україні, якими має зайнятися контррозвідка

За іноземні гроші нас вчать вітати демографічний  потік терористів і злочинців-фанатиків?

Можна зрозуміти чужоземних лиходіїв, вони думають, що нас можна брати голими руками.

Ось такі, з дозволу сказати, проекти, офіційно, не криючись, фінансово підтримує в Україні коштом німецького бюджету упродовж 2017 року посольство Федеративної республіки Німеччина в Києві:

1. «Фестиваль креативного протесту» («За допомогою мистецтва увага буде мирно звертатися на теми LGBT (лесбіянки, геї, бісексуали, транссексуали, інтерсексуали), що буде сприяти толерантності відносно цієї групи»).
2. «Україна – толерантне місце для біженців і шукачів притулку» («Метою цього проекту є сприяння толерантності і покращення поводження по відношенню до біженців і шукачів притулку в Україні»).
3. «Розпалювання ворожнечі в висловлюваннях українських засобах масової інформації – ідентифікація і протидія». («Проект націлений на розробку і розповсюдження методів для протидії дискримінаційним та відкрито ворожим висловлюванням в медіа-, а особливо в інтернет-просторі, які дискримінують і підбурюють до насильницьких дій»).

Перші два проекти, реалізовані в Україні за кошти іноземної держави, є достатньою підставою для негайного заведення відповідним контррозвідувальним підрозділом контррозвідувальної справи за класифікацією «екстремістська діяльність», третій – з класифікацією «діяльність на шкоду інформаційній безпеці України».

Адже в час, коли українська державність агонізує в пароксизмах корупції, коли стрімко вимирає корінне населення, коли палають вогнем кордони і стікають кров’ю оборонці на фронті, за іноземні гроші в нас просувають:

1. Ідею «унікальності» та «особливості» купки нездорових збоченців, яким усі щось винні.
2. Ідею маршрутизації в Україну частини ворожого європейській цивілізації демографічного потоку терористів і злочинців-фанатиків з Північної Африки та Близького Сходу, спричиненого бездумними поваленнями місцевих режимів західними спецслужбами.
3. Ідею кастрування національного інформаційного суверенітету України шляхом запровадження добровільно-примусової «політкоректної» цензури в ЗМІ, яка унеможливить отримання українцями об’єктивної інформації про події в країні та світі.

Можна зрозуміти чужоземних лиходіїв, які дивляться на нашу країну: знижена демографічна вітальність, соціальний дефолт, ідеологічне роззброєння, – все вказує, що нас можна брати голими руками.

Але вони помиляються. Все так не буде.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: