Сергій Міщенко Народний депутат України

Коли опозиція стане успішною. Три умови

Для перемоги опозиції над владою їй потрібно виконати три необхідні умови: перша – об’єднатись в єдину опозиційну парламентську фракцію.

Для перемоги опозиції над владою їй потрібно виконати три необхідні умови: перша – об’єднатись в єдину опозиційну парламентську фракцію. Друга – висунути єдиного кандидата на мери Києва і третя – вже сьогодні висунути єдиного кандидата в президенти України на вибори 2015 року. Лише за цих умов у 2015 році можливо буде побороти нинішню владу.

Якщо в парламенті з’явиться єдина опозиційна фракція, то я буду першим позафракційним депутатом, який вступить до такої фракції.

А то що ми маємо сьогодні? Кожен з лідерів опозиції бачить себе Президентом і гетьманом. І всі ці гетьманики мають маленькі булавки, якими штрикають один одного, щоб в опонента зменшився рейтинг.

Якщо опозиція хоче перемогти, то лідери мають забути загальновідому приказку «де два українці – там три гетьмани» і пам’ятати іншу приказку «гуртом легше і батька бити. Думаю, ви зрозуміли якого саме?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: