Тетяна Монтян Адвокат

Брати кредити в українських банках можуть тільки розумово неповноцінні

Таких людей у нас - дійсно під 90%.

Для мене є очевидним, що людина, яка щось бере в кредит на стандартних умовах наших банків, є розумово (фінансово) неповноцінною. Таких людей у нас - дійсно під 90%.

Дозволяти таким людям брати кредити - це такий самий абсурд, як дозволяти маленьким дітям укладати правочини, що виходять за межі дрібних побутових.

В совку колись зарплатню алкашів, наркоманів, ігроманів та тому подібних дебілоїдів отримували члени їхніх сімей - за рішенням суду. Тому що кляті комуняки не дозволяли бидлу, яке не вміє себе контролювати, занадто марґіналізуватись та прирікати своїх дітей та старих батьків на животіння.

Самі банкіри ніколи не відмовляться від можливості нєвозбранно доїти безмозких лохів, які не вміють рахувати - бо їм глибоко насрати на їхнії голодних дітей, тощо.

Я не в курсі, щоробиться в цьому плані в цивілізованих державах - невже всюди така сама вакханалія жирування на розумово неповносправних?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: