Олена Мозгова Продюсер

Про підвищення зарплат депутатам і подолання корупції в парламенті

Депутат Мустафа Найєм - давній поборник підвищення зарплат для законодавців

Ніяк не можу зрозуміти, чому, наприклад, моя тітка, яка провчилася сім років у медінституті, отримує всього 3800...

Хотіла не писати вже на тему зарплат, але якесь мурло з екрану почало розказувати, що це для подолання корупції в парламенті...

Що ти, мудень, зробив у своєму житті такого важливого та корисного, щоб отримувати від держави таку зарплату і всі ті привілегії, які ти отримуєш?!

Ніяк не можу зрозуміти, чому, наприклад, моя тітка, яка провчилася 7 років в медінституті, потім інтернатура, 5 років дільничним педіатром, як савраска в мороз та спеку відбігала, сама написала та захистила кандидатську, потім докторську при цьому працюючи і там і сям, щоб заробити додаткову гривню. Зараз вона завкафедри, професор... її зарплата 3800 гривень, плюс стаж, ще там щось і максимум виходить 5 тисяч! Хабарів не бере, вважає це принизливим та огидним.
А тепер, курва, розкажіть мені щось про необхідність підвищення зарплати депутатам.

Я вже не кажу зараз про пенсіонерів, інвалідів та інші незахищені верстви населення, які б мали називатися і по факту бути найзахищенішими.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: