«Аварія» їде додому

Другу годину стою на Подолі на чолі колони авто. Переді мною груддю на капот виклався товстий і німий гаішник. Він не відповідає на питання. Бо государствинна тайна. З Банковоі ідуть додому. Точніше - збираються. Бо вже другу годину стоімо.

Другу годину стою на Подолі на чолі колони авто. Переді мною груддю на капот виклався товстий і німий гаішник. Він не відповідає на питання. Бо государствинна тайна. З Банкової їдуть додому. Точніше - збираються. Бо вже другу годину стоімо.

Може, вернулися з півдороги, бо шапку забули. Або зашпорталися в калідорі власті...

Рік тому ще я писала звернення до всіх компетентних органів про те, що перекривати дороги - це порушення прав людини. А мені на офіційній бамажці прислали відповідь - і нічого страшного, типу.

Зараз по радіо повідомляють, що в столиці величезні затори, чомусь аж 5-бальна затрудненість руху. Оскільки тільки я знаю, що колону нещасних зараз очолює людина, що намагалася змінити ситуацію й отримала дулю, оскільки відчуваю, що не все ще зробила для очолюваних зараз мною таких самих нещасних, як і я, то мушу щось ще робить.

Я зараз на аварійці підрулила до іншого даішника по зустрічній, він просто дуже здивувався й забув, що треба берегти государствинну тайну, тому заговорив:

- А шо ви по зустрічці?

- А шо ви дві години тримаєте?

- Дак там аварія була,- знітився він, бо впізнав мене, а тайну видавать усе ж не хотів:))

"Аварія" все ніяк шапку не найде й не виходить їхать додому...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: