Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Чи є «азовець» Краснов агентом ФСБ?

Я вірю в те, що лідер Азов-Крим і один з лідерів блокади Криму Краснов - агент ФСБ

Я вірю в те, що лідер Азов-Крим і один з лідерів блокади Криму Краснов - агент ФСБ. Навіть, якщо його друг арештований, а у мами в Криму був обшук.

Більше того, я впевнений в цьому. Доказ? Поїздка в Білорусь. Сама поїздка, а не з ким він там зустрічався.

Поясню: юридично РФ і РБ - союзна держава, яка не має між собою кордону. Тобто людина з Мінська у Москву летить, їде, йде так само як ми з Львова до Тернополя чи москалі з Тули до Орла чи білоруси з Гомеля до Могильова - без кордону, без митників, без прикордонників.

І якщо росіяни хочуть когось не допустити на свою територію чи арештувати - вони роблять це в Білорусі. Мене, приміром, депортували з Мінська через заборону в'їзду на РФ.

Отже, кожен хто бореться з режимом Ґуйла і бореться помітно - має бути недопущений на територію союзної держави або заарештований.

Це тонкощі, які широко не відомі, але ті, хто має небезпеку арешту - знають. А коли твій друг вже за гратами, коли у мами на окупованій території обшуки, коли ти у всіх телевізорах - лідер блокади Криму і "фашист" з Азова, то арешту не уникнути.

Але наш герой туди їде? Божевільний? Допускаю, що він змушений був піти на співпрацю, бо в заручниках були друг і мама, але це не скасовує саму співпрацю...

Отакі мої думки... Є кому що заперечити?

Нагадаємо, СБУ затримала голову Цивільного корпусу "Крим" Станіслава Краснова і його подругу Оксану Шелест. Зараз Краснову і Шелест оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю", в СБУ зазначили, що статті можуть бути додані. Пізніше в СБУ заявили, що Краснов готував вбивство одного з активістів на адмінкордоні з Кримом у Херсонській області. Крім того, він нібито готував теракт і співпрацював з російською стороною. Адвокат Краснова заявив, що його підзахисний побитий і що з нього вибивали зізнання протягом 6 годин за допомогою тортур. В СБУ відзначили, що він чинив опір при затриманні і довелося застосувати силу.

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: