Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Олігарх №1 - латентний сепар

Чому олігарх номер один наважився на фактичне обприлюднення своєї толерантної до бойовиків позиції?

Про ахметків серіал, що романтизує бойовиків немало сказано. Хитрість подачі мені очевидна, як і позиція власника телеканалу. Вочевидь, канал не проголошує закликів до сепаратизму, але з симпатією показує антиукраїнські налаштованих людей, що безумовно знаходить позитивне сприйняття у частини глядачів тут на Донбасі.

Чому олігарх номер один наважився на фактичне обнародування своєї толерантної до боєвиків позиції?

Не просто тому, що Ахметов сепар чи латентний сепар - таким я його бачу усі 2 роки війни.

1. Думаю, він готується до виборів на окупованих територіях, де українські канали усе ж має можливість дивитися до половини жителів і серіальні сигнали почують.

2. Крім того, гадаю, це спроба консолідувати навколо "України" (зараз така консолідація навколо "Інтера") людей, що симпатизують руськомуміру, а потім з них сколотити регіональну партію - противагу ОпоБлоку, де роль Ахметова явно поступається ролі Фрташа.

Ще звертає увагу на себе така серіальна деталь: одна з головних героїнь, дружина “ДНРівця” заявляє, що: “Ми просто хочемо, щоби Донбас був вільним… Щоб від нас київські олігархи відстали. Ключове, як ви розумієте, не "олігархи", а "київські". Висновок: "пристати" може лише донецький олігарх - він же ‪#‎ренатлеонідовічахметов‬

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: