Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Власники фур змушують водіїв, як недавно Ахметов шахтарів, влаштовувати акції протесту

Водії - лише раби, які бояться втратити роботу

Власники ваговозів змушують водіїв возити в 1,5 раза перевантажені автівки. А все заради додаткових прибутків. Результат - колії прямо в асфальті, які обходяться нам, платникам податків, у мільярди гривень і непроїзні дороги. Особливо жахливі дороги на півдні, де в спеку їх прасують зерновози. Ремонтувати такі дороги безглуздо - лише перекладати.

Їхав якось місцевими дорогами з Миколаєва в Кіровоград - жах!
Новий уряд виявив бажання взяти ситуацію під контроль, щоб заборонити перевезення зайвих тонн. І що - власники змушують водіїв, як недавно Ахметов шахтарів, улаштовувати акції протесту... Перекрили одеську дорогу.
Водії - лише раби, які бояться втратити роботу. Мій батько все життя прокрутив кермо, тож розумію, що їм не солодко. Карати треба замовників протестів, які заради зайвих прибутків «мали на увазі» всю країну.
Але в них нічого не вийде, як не вийшло шантажувати в Ахметова, як не вдався шантаж у київських власників МАФових мереж. Люди ще готові страйкувати на вимогу роботодавців (а не проти роботодавців), але суспільство вже розуміє, що за цим стоїть і яку шкоду завдає іншим.
Жодна егоїстична протестна акція не знайшла підтримки у громади, а от у продажних олігархічних ЗМІ знаходила, знаходить і знаходитиме, як і заповідав їм приватний інтерес.

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: