Олесь Доній Голова Мистецького Об'єднання «Остання барикада»

Якщо депутат опозиційний – його треба бити

Приклад того, що можна безкарно бити народних депутатів був поданий відразу після перемоги Віктора Януковича і Партії регіонів. Зокрема, ще під час «Харківських угод» мені були завдані тілесні ушкодження. Прокуратура, навіть маючи відео матеріали не визнала мене потерпілим. Тоді був показаний приклад: якщо депутат опозиційний, то його не просто можна, а потрібно бити. Останній випадок з Володимиром Курінним від «Удару» абсолютно не випадковий. Це елемент залякування. На жаль, далі це буде тільки посилюватись. Влада має ґенезу автократичного характеру і відповідно вона готова вдаватись до таких засобів. Більше того, вона до них заохочує, тому випадки побиттів тільки посилюватимуться.

Очевидно, що всі наші структури: суди, прокуратура, міліція орієнтуються виключно на Партію регіонів. Відповідно, всі, хто опонує владі – вони не те щоб недоторканості не мають, робиться заохочення до їхніх утисків, фізичних в тому числі. Доки буде ця влада, то сподіватися на відстояння власних інтересів шляхом судових інстанцій нереалістично. Всі знають, що таке суди – це Кірєєв, Вовк. Іншої ситуації бути не може, подібні випадки будуть продовжуватись.

Крім силових, інших засобів впливу у влади немає. І це не лише щодо депутатів. Варто говорити про Первомайськ і те, які побиття були там. Це зневага до громадян, а не лише до опозиційних депутатів. Депутати – це лише верхівка айсберга. Для того, щоб змінилась ситуація потрібно змінити владу і нація має право на революцію, особливо, якщо крадеться можливість змінити владу на виборах.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: