Олесь Доній Голова Мистецького Об'єднання «Остання барикада»

Як дрібні злодюжки на Майдані працювали

Барикади відновлюються, намети ставляться наново, бойовий дух не зламаний, а навіть навпаки-посилився...

Барикади відновлюються, намети ставляться наново, бойовий дух не зламаний, а навіть навпаки-посилився...

Тож питання - хто давав таке ДУРНЕ, ТУПЕ, БЗДУРНЕ розпорядження про витиснення мітингувальників??? Що змогла додатково отримати влада? Навіть 5 метрів Хрещатику - і то не вийшло. Натомість отримала зневагу від нормальних людей.

P.S. Маємо лише дрібні технологічні втрати. У нас вкрадені особисті речі з "Коломийського намету": сам намет, генератор, кілька десятків бушлатів, валянок, галош (Іван Леньо тільки вчора сотню пар всього привіз, тож ми ще не встигли все роздати навіть мітингувальникам), спальники, піддони, каремати, каністри і т.п. Намет був велетенський - армійський ротний, тож і ночувало в Коломийському наметі близько 60 осіб. Тепер вони обкрадені.

Дрібні крадії - Попов, міліція і "переодягнуті" поповці (чи міліціонери - вони ж не зізнавалися чиї вони). От і проявилася їхня сутність - красти за будь-якої нагоди! Навіть у мітингувальників!

Але коломиянам ми знову допоможемо!

Вчорашня ніч - це не поразка, а перемога Майдану.

До зустрічі на барикадах!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: