Олесь Доній Голова Мистецького Об'єднання «Остання барикада»

Влада готує окупацію Києва

Владі вже не вистачає "Беркутів", "Тигрів", "Грифонів", "Барсів" і решти "тваринно-пташиних" формувань, які вони використовували для блокування Майдану. Тепер вони вже з різних областей (від Донеччини до Рівенщини) мобілізують вже і ДАІшніків для поїздки у Київ. Байки, що це "на заміну особовому склад" - це побрехеньки у стилі міліції. Яка заміна? Це що, київське ДАІ в ці дні в Донецьк пошлють чи що? Брехня. Або самонавіювання міліціонерів, що вони ж "їдуть не для побиття"- це ж "від лукавого"!

ДАІ стягують, щоб блокувати вже не лише Майдан, а весь Київ. Щоб не могли до столиці України приїхати машини з прихильниками свободи і демократії. Де-факто, присипаючи пильність мітингувальників розмовами про "круглі столи" влада готує ОКУПАЦІЮ КИЄВА.

P.S. До міліціонерів у формі ДАІ: злочинним наказом може бути не лише наказ про побиття. Злочинним наказом може бути і наказ не пропускати мирних громадян. Перешкоджатимете мирним громадянам-станете злочинцями!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: