Олесь Доній Голова Мистецького Об'єднання «Остання барикада»

Критикуєте Порошенка? Вас пограбують!

«Рошенізація країни» продовжується. Зі святом демократії Вас, пані та панове. Вибороли...

Сьогодні вночі пограбували офіс «Останньої Барикади». Грабіжників цікавила інформація. З п'яти комп'ютерів вкрадені два, один із них якраз мій, за яким я особисто працюю. Він дешевенький, старенький, глючить, без блоку живлення не працює, але працюю за ним саме я. Його і взяли.

Красти в офісі «Останньої Барикади» нема чого – ані грошей, ані цінностей. Два комп'ютери, які вкрали, можна здати хіба що за гривень 200. Отже, прийшли з двома цілями: 1.Інформація. 2. Попередження.

До мене додому вламувалися вже кілька разів. Зокрема, «випадково» – наступної ночі після того, як я на одній із конференцій я говорив про необхідність дострокових президентських виборів, бо з цим президентом на Україну чекає бідність і відсталість.

Ну що ж, ще один привіт від влади? Звісно, жодних доказів. Звісно, порохоботи скажуть, ну до чого тут влада? Це ж просто «злочинці»!

Ага, говоріть-говоріть. І паролі від моїх пошт (що були на комп'ютері) теж потрібні «злочинцям», а не спецслужбам, ну да, ну да...

«Рошенізація країни» продовжується. Зі святом демократії Вас, пані та панове. Вибороли...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: