Остап Дроздов Журналіст

Український політикум помножив на нуль Надію Савченко

Причому двічі поспіль

На жаль, не всі зрозуміли, що сталося за останні 2 дні в парламенті. Укр.політикум помножив на нуль Надію Савченко. Причому двічі поспіль. Політики усій країні дали сигнал, що народна героїня - ніхто в парламенті, порожнє місце. Вона може полум'яно виступати з трибуни, махати гранатою - а парламент голосує собі як раніше. Отже, це сталося: укр.політикум прокатав, проковтнув Н.Савченко.

Це і є темою цього ефіру. Тепер питання: що далі? Може, Савченко піде з парламенту, грюкнувши дверима, і повернеться в рідну стихію - на вулицю, де можна матюкатися, обзиватися, ходити на перекур у громадські місця і радіти, що тебе на руках носять. Або - створювати свою політичну силу популістично-радикально-більшовицько-вишиваного типу. Або - поповнити список народних розчарувань. Або - продовжувати в парламенті бути гласом народу і живим символом безпомічності. Є про що подумати.

Джерело: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: