Отар Довженко Журналіст

Ви підтримуєте своєю гривнею «Буки», «Гради», ДНР, ЛНР, Царьова і Чуркіна

Чітка позначка на кожному товарі, виробленому в Росії

Чітка позначка на кожному товарі, виробленому в Росії. Щоб українці могли робити свідомий вибір – чи підтримувати своєю гривнею бюджет Російської Федерації, з якого фінансуються «Буки», «Гради», ДНР, ЛНР, Царьов і Чуркін. Чи, можливо, краще підтримати цією самою гривнею українську економіку, знекровлену путінською агресією.

Деякі маніпулятори вбачають у цьому аналогії з жовтими зірками, якими позначали євреїв у гітлерівській Німеччині. Ну, Бог їм суддя, маніпуляторам.

Російське походження в теперішніх умовах – це не менш важлива характеристика товару чи послуги, ніж наявність фенілаланіну чи ГМО. Це складник, який убиває, нехай і опосередковано.

Якщо люди не купуватимуть російських товарів із позначкою-триколором, це означатиме, що зараз вони купують їх лише тому, що не знають про їхнє російське походження. Отже, ті, хто боїться маркування, просто не хочуть, щоб споживачі знали правду.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: