Отар Довженко Журналіст

Чим замінити російські фільми на ТВ? Та чим завгодно!

З 1 по 7 вересня на 10 провідних українських телеканалах продемонстровано 71 російський фільм та серіал

З 1 по 7 вересня на 10 провідних українських телеканалах продемонстровано 71 російський фільм та серіал. Російське «кіно» домінує в українському телеефірі.

Пропонуємо «подякувати» за це «українським» телеканалам Inter TV-Channel, Телеканал Украина, 1+1, НТН, ICTV, телеканал СТБ, Новый канал, Телеканал ТЕТ, Телеканал К1, 2+2 Телеканал. Телеканалам треба пояснити, що під час війни з Росією їхня політика добору контенту є зрадою національних інтересів, та відписатися від їхніх сторінок.

Чим замінити? Та чим завгодно. Старими голлівудськими фільмами. Повторами шоу. Документальними фільмами про Дзиґу Вертова. Порнухою. По барабану, чим.

Рейтинги впадуть? Сукупна частка всіх каналів завжди буде 100% Якщо від російського лайна відмовляться всі відразу, може хіба що впасти інтегральний показник телеперегляду (припустімо, особливо сильно закохані в російські серіали пенісонери почнуть дивитися їх через IPTV на своїх МакбукПро).

Як досягти, щоб відмовилися всі відразу? Зібрати в одній кімнаті Коломойського, Ахметова, Пінчука і Фірточкіна, і сказати їм, що їхні канали з наступного тижня починають поступово протягом місяця знімати з ефіру російські серіали. Або втрачати ліцензії.

Це законно? Ні.

Хто це може зробити? Порошенко, Яценюк. Краще Порошенко і Яценюк разом.

Інших виходів в умовах війни та економічної кризи, коли заклик знімати більше українського - це як рекомендація паралітикові більше займатись фізкультурою, просто немає

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: