Олександр Палій Політолог

Янукович, формуючи уряд, напхав туди купу ставлеників Москви

Крим більше часу належав Києву, ніж Москві. 200 років, з 960-х по 1160-і територія Криму, принаймні східного Криму, належала до держави, яка була підконтрольна Києву. Тому давайте не забувати: це не епізоди, це дуже важливі речі. Тому, коли ми говоримо про київський контроль над Кримом, то треба говорити, що він встановився 1100 років тому.

Поки що слова влади абсолютно нічого не означають.

Можна було висловлювати безліч слів про європейський вибір, а потім після візиту в Сочі абсолютно без проблем для власної психіки, для власного самопочуття і самооцінки розвернутися і повзти у зовсім інший бік. Це свідчить про те, що від слів дуже мало що залежить, по-перше, а по-друге, у цієї влади є якась дуже серйозна особиста залежність від Путіна. Це велика, страшна загроза для України!

Хмельницький зробив неправильний вибір. Він справді хотів добра країні. Але він зробив цей хибний вибір. Це була просто колосальна політична помилка. А тут ми бачимо з боку української влади свідоме нехтування національними інтересами заради персональних. Це ще гірше. Якщо про Хмельницького ми говоримо, як про помилку, страшну помилку, то тут ми говоримо, як про злочин.

Янукович під час формування цього уряду «тушок» напхав в уряд дуже велику кількість прямих ставлеників Москви, для яких президент – навіть не він, а президент – якийсь іноземний президент. І це надзвичайно страшна загроза насправді. Тому що той стан, в якому сьогодні Україна перебуває, це наслідок постгеноцидності і саме того, що ці люди вже шкодять Україні надзвичайну кількість часу.

Подивіться, Микола Азаров нещодавно казав, що в нас 65% промисловості можна викинути на металобрухт, що у нас була б колосальна криза без російського кредиту. І це каже людина, яка 20 років писала бюджет!!! Розумієте? Чия тут відповідальність? Про Януковича те ж саме. 8 років він на чолі держави, на прем’єрських і на президентських посадах. Це більше третини часу незалежності! І він зараз говорить про колапс, про страшні якісь наслідки.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: