Олександр Палій Політолог

Має бути соромно, і цього разу не донецьким

Один із мотивів, чому Кремль не хоче відповзати з Донецька - боїться картинки натовпів радісних донеччан, які квітами з клумб зустрічатимуть українських солдатів

«Мне в 14-м, когда мы только убежали в Киев, было стыдно признаваться, что я донецкая. Но я была шокирована: здесь я встретила полно «ватников», еще похлеще. Потому что они не тупые, как те, а типа образованные. Когда люди из областей Украины говорят ТАКОЕ об Украине, я им кричу: «Заткнитесь, это моя страна!»

Отаке розказала інтелігентна жінка з Донецька. Її дім, гараж, машину в Донецьку розбила артилерія ще в липні 2014 року, живе в орендованій квартирі. Каже, що всі її знайомі (і знайомі знайомих) в Донецьку тихцем з надією цікавляться - «Коли вже нас звільнять».

Думаю, один із мотивів, чому Кремль не хоче відповзати з Донецька - бо боїться картинки натовпів радісних донеччан, які квітами з клумб зустрічатимуть українських солдатів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: