Юрій Палійчук Політичний експерт

Яценюк - це і є проект Коломойського?

Поки усі мудрували яким буде проект Коломойського, чи піде він сам, хто очолить партію

Поки усі мудрували яким буде проект Коломойського, чи піде він сам, хто очолить партію - Корбан, чи Філатов, яким буде список, цей проект майже непомітно виріс у нас під боком. Бо весь цей час ми мудрували з ким піде Яценюк і Ко. - з Тимошенко, з Порошенком, чи самі.

Уже зараз логіка подій вказує на те, що Яценюк і Ко. - це і є проект Коломойського. Не знаю, чи можна вірити у достовірність джерел, які кажуть, що Яценюк піде з Порошенком, але навіть якщо це трапиться, суті справи це кардинально не міняє - не здивуюся, якщо усе закінчиться кидком Петра Олексійовича.

Крім того, збоку ще є Ляшко, який, звичайно ж не є проектом Коломойського, але, зверніть увагу, ні "Батьківщина", ні група Яценюка його не лише не критикують, але й не втрачають нагоди відвісити комплімент в прямому ефірі.

Я, звичайно, не прихильник теорії змов, але маємо потенційний ситуативний союз: Батьківщина-Коломойський-Ляшко. Останній однозначно буде банкувати у новій ВР на уряд і усе це попахіваєт дуже навіть ймовірним реваншем проти Порошенка. Конституція для цього якраз дуже навіть підходить і ніхто не посперечається, що ЮВТ списувати рано. Тому, запасайтеся попкорном - після виборів усе лише почнеться.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: