Юрій Палійчук Політичний експерт

Кнопкодавство, кумівство, порушення Конституції. Антибути нової влади?

За дуже короткий період часу ця влада встигла обжитися усіма атрибутами політичної традиції періоду Януковича.

За дуже короткий період часу ця влада встигла обжитися усіма атрибутами політичної традиції періоду Януковича. А це - кнопкодавство; кумівство; нехтування регламентом; порушення Конституції; ігнорування позиції громадськості; замість секретарок-коханок-водіїв-масажистів, у списках депутатів брюнетки і блондинки.

І усе це супроводжувалося поясненнями ніби то про благі наміри: Конституцію порушуємо, бо Зв'ягільский був у ПР; створюємо додаткове міністерство, бо Росія веде проти нас інформаційну війну; голосуємо за уряд пакетом, бо немає часу - треба реформи втілювати і т.д..

І взагалі, весь бєзпрєдєл і беззаконня відбувається або іменем Майдану, або іменем війни з Росією. Такими темпами, "іменем Майдану" можна докотитися до нового Майдану, який за логікою людей при владі, стане антимайданом до Майдану-2014, завдяки якому вони зараз займають кнопкодавством, кумівстом, порушенням регламенту і просуванням в депутати брюнеток і блондинок.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: