Юрій Палійчук Політичний експерт

Інтерв`ю Януковича. Післямова

По-перше, хвалю автора. Не Януковича, звичайно, і не Ніколая Зятькова, а райтера, який готував текст.

Прочитав «інтерв'ю Януковича» з першого до останнього слова.

По-перше, хвалю автора. Не Януковича, звичайно, і не Ніколая Зятькова, а райтера, який готував текст. Хороша робота, на 5 балів, хоч і не на нашу користь.

Моя думка - ніякої розмови з Януковичем не було. А якщо і була (бо спільне фото є), то її результат був зовсім іншим. Те, що опублікував «АиФ» - це не інтерв'ю Януковича. Це хороший пропагандистський матеріал, який написали у форматі інтерв'ю.

По-друге, цей вброс зроблений для експорту на українську територію. Якщо раніше Януковича використовували, щоб виправдати дії Росії, то зараз - щоб розхитати ситуацію в Україні.

Автор цього тексту добре володіє українською темою. Думаю, навіть, краще, ніж Сурков і його група. Не здивуюся, якщо це хтось з технологів «Українського вибору». Він знайшов больові точки, на які можна давити. На відміну від попередніх висловлювань Януковича, які на 100% складалися з однієї брехні, зараз це уже маніпуляції і викривлена подача фактів. Тому, цільова аудиторія цього тексту навіть не проросійський люмпен Лугандонії, а переагітовані під час Майдану прихильники Партії регіонів, ті, хто розчарувалися в революції, дрібний бізнес і реваншисти. Це уже не потішні роліки з дачі на фоні штор, а серйозний інформаційний удар.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: