Петро Порошенко П'ятий президент України

Реформа освіти є пріоритетом для України

Петро Порошенко

«Держава робить усе можливе, аби попри російську військову агресію забезпечити кожному українцю доступ до якісної освіти, а також підтримати наших педагогів у їх прагненні до самовдосконалення»

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із Днем знань. Він урочисто сповіщає нас про початок нового 2017/2018 навчального року.

Для кожного сьогоднішній святковий день несе вир емоцій. Насамперед це передчуття нового, очікування незвіданого, сподівання на здійснення мрій та реалізацію задумів. Це й торжество пізнання та навчання.

Хочу окремо привітати тих, хто сьогодні святкує День знань у новому статусі. Тих діток, які вперше сідають за шкільні парти, та першокурсників, які починають торувати шлях до професійних вершин. Нехай прагнення до інтелектуального збагачення стане надійним дороговказом та повсякчас осяює ваш життєвий обрій.

Сердечна подяка та низький уклін усім працівникам освіти. Ваша невтомна копітка праця, відданість обраній справі та педагогічна майстерність у вихованні нових поколінь є запорукою утвердження обраного нами європейського майбутнього.

Держава робить усе можливе, аби попри російську військову агресію забезпечити кожному українцю доступ до якісної освіти, а також підтримати наших педагогів у їх прагненні до самовдосконалення. Реформа освіти є пріоритетом, адже саме ця сфера є рушійною силою для виведення нашої держави на новий значно вищий щабель розвитку.

Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, щедрої долі та невичерпної жаги до знань.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: