Віктор Пинзеник Економіст

Угода з ЄС – це наш шанс. Але ніхто за нас не створить Європу в Україні

Угода про асоціацію з ЄС – шанс для України

Угода про асоціацію з ЄС – шанс для України. Підписання Угоди про асоціацію з ЄС дає Україні нові можливості не тільки для відродження української економіки, її модернізації, але й реформування багатьох сфер нашого життя.

В умовах обмежених можливостей збуту на внутрішньому ринку та постійних неоголошених торгових воєн з боку Російської Федерації для економіки України вкрай важливим є доступ до нових ринків. А європейський ринок не тільки на порядок більший за кількістю споживачів, але й за розмірами їх доходів.

Наші виробники отримують нові можливості для модернізації виробництва, пристосовуючись до правил роботи на цивілізованих ринках, та отримують доступ до нових інвестицій.

Підписанням Угоди країна демонструє цивілізаційний вектор руху, руху до цінностей, до правил, до умов життя, що існують в європейських країнах.

Угода України з ЄС – це наш шанс. Це наша можливість, яка потребує дій, наполегливої праці та волі, без чого жоден прогрес, жоден поступ неможливий. Ніхто за нас самих європейських умов життя нам не створить.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: