Євген Рибчинський Народний депутат

Міністерство правди. Аргументи «за»

Розкажу про свої міркування щодо мінПравди

Розкажу про свої міркування щодо мінПравди.

1. Інформаційна (неоголошена) війна Росіі з Україною триває не рік і не півроку, а вже більше чотирьох століть з моменту приходу до влади в Московії сімейки Кобил-Кошок-Романових.

2. На поверхні - війна за території і вплив, а насправді - війна за спадщину Київської Русі, без якоі Росія - орда, а Москва - її західний улус.

3. Російська правда гірше брехні, вона ламає свідомість і перетворює мозок на вату. А наш інфопростір буяє московською «правдою».

4. На 50% національного продукту в ефірі (як за законом ) давно забили усі ефірні ЗМІ і крутять маскфу з неприхованою пристрастю. Блатняк назвали гламурним словом шансон, що перекладається як просто «пісня» і міняють свідомість українців на вату в режимі он-лайн цілодобово.

5. Такі міністерства або ради є у більшості країн світу.

6. Не Президент, а саме міністр інформації має підтверджувати або спростовувати будь-яку вкинуту у суспільство інформацію.

І останнє...

7. Юрій Стець дуже розумна, досвідчена і фахова людина. Від влади він не мліє. Він іде з депутатів у міністри наполегливо працювати і бути корисним, а не слухати усю цю ахінею, а потім все одно голосувати, як треба.

Скажу відверто, якби я не відповідав за прекрасний район мого рідного міста, я би напевне теж сів працювати на благо нації у мінКульті і врешті реформував цю галузь до кореня. Але на часі інша проблематика.

Отож!

Українській правді натомість російської - бути! І благослови Господь Стеця на непопулярні, але такі необхідні дії на благо Украіни! Слава нації !!!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: