Євген Рибчинський Народний депутат

Децентралізація - ширма для знищення держави

Децентралізація це те саме, що і перебудова з мать його плюралізмом

Децентралізація це те саме, що і перебудова з мать його плюралізмом. Це ніщо. Це ширма для знищення держави. Горбачов теж колись виголошував красиві нові поняття, а врешті розвалив Радянський Союз.

Ми живемо у драматичні часи, панове, коли війну називають АТО, корупцію реформою держапарату, а федералізацію децентралізацією. Коли президент чужої країни, якого на батьківщині оголошено в розшук, керує стратегічною областю України і зовсім не проти очолити навіть уряд держави, паспорт якої він отримав лише торік. Між іншим, не здавши ані свій рідний, ані американський.

Безвізовий режим? Для кого, для політиків-алкоголіків та їхніх дітей-тунеядців? Розвод лоха, от що це таке. Скільки українців мають гроші аби поїхати в Європу? 1% або 2? А їздитимуть ті ж самі, що і без того їздили собі регулярно? Зає...ь!

Чесні вибори? На паперових бюлетенях? Не смішіть сміхуєвича! Навіть половина Середньої Азії голосує он-лайн, а у нас все ще руками рахують, три дні поспіль підтасовуючи результати. Незручно, але те, що треба. Спитайте у мене, хто виграє у другому турі! Я вам дам адресу одного серйозного дядьки, який визначає переможців.

Все просто, коли точно знаєш як.

Але не бзд...ь! Україна все це переживе! А от ті, хто грають у політичну рулетку, наврядче.

Хоча сьогодні здається, що навпаки.

Та перехрестимося і житимемо далі.

Хеппі фрайди, друзяки!

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: