Євген Рибчинський Народний депутат

Що це було, Папа?

Не знаю, Отче, про що ви там балакали на Кубі з гумовим патріархом тої псевдо-Руси, але...

Я українець, волею Божею поет і політик, християнин - римо-католик. Я за ікуменічний рух за зближення усіх християнських церков. За порозуміння усіх на світі віруючих во Єдиного Бога Отця, Творця всього сущого.

Але!!!

При всій повазі до Святого Престолу і розумінні, що сьогоднішнє християнство це більше політика ніж релігія, я все одно не збагну цієї дивної події.

Папа, навіщо Ви зустрічаєтеся з агентом КДБ, безбожником і терористом в рясі, імперським пропагандоном, "патріархом" Кирилом?

Ви ж краще за нас знаєте йому ціну.

Хіба Ви не в курсі, що нормальним людям наші предки не давали прізвища Гундяєв? Воно етимологічно означає - базіка, балабол, пустослов.

Що це було, Папа?

Невже Гундяй просив віддати сто мільярдів путлерівських баксів, вкрадених у російського народу і покладених для безпеки у Банк Ватикану? Гундяй вже відчуває крах своєі орди? Просить по-християнські грошей на виживання?

Не знаю, Отче, про що ви там балакали на Кубі з гумовим патріархом тої псевдо-Руси, але дуже сподіваюся, що Ви йому по-християнські сказали, як Іісус спокусителю: "Vade retro, Satana".

Як і ми кажемо путлеру: Йди геть, Сатана!!!

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: