Дмитро Різниченко Блогер, журналіст

Чи потрібно забороняти компартію і її символіку?

До речі, панове, - ті, що голосно виступають за заборону компартії та її символіки.

До речі, панове, - ті, що голосно виступають за заборону компартії та її символіки. Вам що важко прорахувати хоч на крок вперед?

По-перше: забороняти будь-яку символіку - ідіотське заняття, наче штукатуркою приховувати проломи в стінах. Ідею заборонити неможливо, і якщо вона є на часі, то проб'ється під будь-якими символами. Ось, заборонили свастику - і що? Сучасні нацисти повигадували собі безліч нових знаків, ФАРЕ не встигає методички по ним випускати.

По-друге: ну подумайте головою. У нас був комунізм, і комунізм виявився жахливим сатанинським лайном. Ми це пам'ятаємо, тому у нас комуністів підтримують старіючі ідіоти і жменька молодих дурників. Цих дурників поки що мало, вони читали про комунізм з книжок, в книжках комунізм виглядає пречудово. Молоді дурники завзяті, вони б хотіли добратися до влади, аби ще раз влаштувати соціалістичний експеримент над людьми - але що їм заважає віддатися романтиці чергового перепахування світу? Найбільша для них перепона - це старі мудаки з КПУ, які всім своїм видом, всією своєю суттю уособлюють те, що є комунізмом у результаті. Розгоніть старих мудаків з КПУ - і молоді дурники не будуть мати перед очима реального комунізму, у них залишаться книжки, Карл Маркс та романтика "забороненої ідеології"... Розумієте?

По-третє, КПУ та решта старіючих мудаків скоріше вдавляться, ніж пустять молодих дурників у владу. Вони ненавидять молодих гірше за націоналістів, бо від молодих ліваків йде найбільша загроза їх спокійній політичній пенсії. Розженіть старих мудаків - і найбільший ворог молодих ідіотів зникне.

Коротше, хай гниє саме. Хай перетворюється на музейний експонат, як єгипетське язичництво.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: