Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

Безпритульні вже давно мають право голосувати

Із спостережень вчорашнього дня Верховної Ради. Інформаційні хвилі.

Із спостережень вчорашнього дня Верховної Ради. Інформаційні хвилі.

В черговий раз пересвідчуюсь в нефаховості деяких коментаторів (в тому числі нардепів) та в небажанні читати закони які ми ж самі ухвалюємо.

Ось приклад вчорашнього. Заголовок дня: «Рада надала право бездомним голосувати»! Із цього будуються різноманітні версії майбутніх фальсифікацій і поширюються конспірологічні теорії вселенського заговору.

А чи не простіше людям які пишуть і розганяють у ЗМІ всю цю маячну просто відкрити законопроект і подивитися, за що проголосувала ВР.

Право брати участь у виборах Президента безпритульні ВЖЕ ДАВНО МАЮТЬ (п.7 статті 34 чинного закону про вибори Президента).

Єдину зміну, що ми внесли до цієї статті: слова «Керівник спеціалізованого закладу для безпритульних», який веде облік замінили на «Керівник центру обліку, який веде облік». І все!!!! Крапка. Це єдина технологічна зміна до закону про вибори Президента.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: