Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

На окупованих територіях пенсії виплачуватися не будуть

Щодо дискусій останніх днів по питанням виплат соцдопомог і пенсій на територіях тимчасово непідконтрольних українській владі.

Щодо дискусій останніх днів по питанням виплат соцдопомог і пенсій на територіях тимчасово непідконтрольних українській владі.

Позиція чітка і однозначна:

1. Жодна копійка ні з Державного бюджету України, ні з Пенсійного фонду не потрапить до кишень учасників терористичних угруповань;

2. Всі пенсійні і соціальні виплати реальним переселенцям будуть здійснюватися вчасно і в повному обсязі;

3. Наведення порядку у соціальних та пенсійних виплатах, боротьба із витоком бюджетних і пенсійних коштів на окуповані території, яку ми розпочали спільно з СБУ, продовжиться до повної ліквідації усіх корупційних схем, що побудовані на темі виплат переселенцям;

4.Відновлення соціальних виплат, в тому числі і пенсій, на окупованій території можливе лише після повного виконання Мінських угод та відновлення територіальної цілісності України.

5. Людина може отримувати соціальну допомогу, пенсію лише тоді, коли вона постійно живе на території, підконтрольній українській владі і має статус вимушеного переселенця.

6. Відповідно до законів та нормативно-правових актів України повернення на окуповану територію є прямою підставою для втрати статусу вимушеного переселенця та припинення усіх соціальних виплат, у тому числі і пенсійних. Ніякого пенсійного туризму і подвійних пенсійних виплат не буде.

7. Продовження верифікації соціальних виплат та надання допомоги вимушеним переселенцям перебуватиме на моєму особистому контролі як віце-Прем"єр-міністра.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: