Павло Розенко ексвіце-прем'єр-міністр України

Гібридна війна з палаючими шинами біля будинку матері міністра Розенка...

Вона йде не на Сході країни чи в Криму. Вона тут, вона вже в Києві, вона спрямована проти всієї нашої держави та проти кожного з нас

Протягом останніх днів я повністю відчув її на своїй родині в усіх її проявах.

Сьогодні вони вдарили в саме серце. Адже здійснено провокацію не проти мене особисто, а проти найріднішої для кожного з нас людини - мами. Моєї мами. 75-ти річної мами.

Їх не зупиняє ніхто і ніщо, у них немає моралі і принципів. Вони хочуть повернутися. Повернутися за будь-яку ціну. Бажано на путінських штиках (для надійності).

Але нас не зламати. Ми захистимо і Україну, і наших батьків, і кожного з нас.

Я вперше перепощую статтю Татьяна Заровная, бо непрості у нас відносини склалися. Прочитайте, не полінуйтеся. Тут всі розклади. Хто, що де і як. Хто причетний до цієї провокації і чиї «вуха» за нею стирчать.

P.S. Ну і окрема моя «подяка» тим виданням, хто бездумно передруковував фейки про «особняки» та «елітні маєтки» віце-премєра навіть не пересвідчившись де правда, а де відверта брехня.

Просто так до відома: за три дні, починаючи із вечора пятниці мені не поступило від ЗМІ жодного (!!!!) дзвінка про те щоби просто задати одне питання: то правда про мої «маєтки» чи ні? ЖОДНОГО! Але надрукували всі. Ну майже всі.

110 метрів будинок і 10 соток землі, які вже майже 8 років належать моїй мамі, для когось може і справді вважаються великою «розкішшю». Але вона на це заслужила. Мамо, я люблю тебе і дякую за все, що ти зробила для мене.

Дякую моїй родині за витримку, підтримку і за чергові ці три пекельні ночі і дні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: