Чому російські артисти лізуть в Україну

У фейсбуці багато дискусій щодо російських гастролерів.

Цих дискусій не було б, якби політика держави була україноцентричною. І почати варто булоще 25 років тому із гуманітарної сфери - освітньої, мовної, культурної, інформаційної, конфесійної, у сфері історичної пам’яті. 
Та оскільки цього не сталося тоді і не відбувається зараз - ми продовжуємо обговорювати артистів, яким тісно на росії (такій великій, могутній, багатій, сильній і т.д.), тому вони продовжують лізти у всі щілини у маленьку, нещасну, бандерівсько-хунтівську, бідну, слабку Україну.
І чому б це?)

Тут питання не лише попиту і пропозиції, а й безграмотних і безхребних пристосуванців-заробітчан, які сидять на своїх місцях десятиліттями при усіх владах. 
І хай на рівні держави ми ще недуже змінилися, але ми вже інші і декому доведеться не лише иправдовуватися, а й поступитися місцем іншим. Головне, щоб інші були готові не лише писати у фб, а й діяти)
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: