Міхеїл Саакашвілі Глава Одеської ОДА

Одеський пакет реформ

Те, про що я весь час говорю і те, що ми обов'язково змінимо

Те, про що я весь час говорю і те, що ми обов'язково змінимо: щоб отримати ліцензію на продаж навіть однієї пляшки вина зі свого виноградника потрібно отримати 39 дозволів, для будівництва потрібно пройти 26 сходинок і так в кожному бізнесі.

Мені боляче, що по самому головному індексу економічної свободи ми займаємо одне з останніх - 162 місце у світі, в той час як при мені Грузія була в цьому рейтингу у першій тридцятці.

Кілька днів тому Прем'єр, обізвавши мене трюкачем, заявив, що в якихось рейтингах Україна просунулася вперед. Я ніколи не чув про рейтинги, на які він посилався і всупереч тому що він думає, був би дуже радий, якби наша країна і справді поліпшила свої позиції.

Рейтинг Heritage мене щиро розчарував, на жаль, саме на цей рейтинг дивляться інвестори, приймаючи рішення про інвестиції і що ще більш сумно, цей рейтинг відображає щоденні реалії для нашого бізнесу. Для мільйонів українців, які щодня намагаються звести кінці з кінцями, а заважає їм у цьому корупція і глибока забюрократизованість економіки, рішенням став би Одеський пакет реформ, який містить точні і швидкі відповіді у вигляді змін до 29 законів.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: