Лариса Сарган Речниця генпрокурора України

Про дві останні «сенсації» від Лещенка

Вихлюп в Youtube розмови Юрія Луценка із Ігорем Коломойським не може стати зараз сенсацією, оскільки був підслуханий рік тому у серпні 2015го.

Саме тоді, наприкінці минулого літа, партійний з’їзд «Блоку Петра Порошенка» прийняв рішення про перейменування партії у «БПП – «Солідарність».
Якби народний депутат, який потрапив до ВР за партійними списками БПП, хоча б інколи цікавився партійними справами, то співставив би ці факти і не видавав викинутий в інтернет запис телефонної розмови як «свіжий». 
Як на мене, професійний журналіст-розслідувач, яким був Лещенко, ризикує стрімко скотитися до звичайного популіста, швидко промайнувши зупинку – професійний політик. Ще трохи і, щоб усунути конкуренцію серед популістів, його почнуть запрошувати до партії Олега Ляшка.
Дві останні «сенсації» від Лещенка щодо нібито зустрічі Генпрокурора із олігархом Коломойським, яка не підтверджена нічим, окрім посту у фейсбуці і зібраними «лайками», та телефонна розмова річної давнини – ні що інше, як спроба нашкодити репутації Юрія Луценка безпідставними звинуваченнями.

Позиція Юрія Луценка залишається незмінною: як Генеральний прокурор він не складатиме конкуренцію народному депутату Сергію Лещенку в його таємних зустрічах із олігархами. 
Тож, голослівні заяви з-за кордону (а саме в Швеції та Ісландії останніми днями знаходиться народний депутат Лещенко, і це підтверджено фото і локацією під ними), не підкріплені фактами, фото чи відеодоказами, залишаться «сенсаціями» одного дня. 
Тим часом все тільки починається - Генеральна прокуратура під керівництвом Юрія Луценка працює і це зачіпає все більше інтересів, тож атаки на нього продовжаться.
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: