Семен Семенченко народний депутат

Стрілянина на Троєщині та Іуда, який давно висить на гачку у влади

Сергій Мельничук

Я не хотів про це писати. Тому що мені соромно за цих «добровольців». Тому що я не хочу щоб про всіх судили по одному Іуді, давно втратившому всяку совість...

Багато хто вже знає про стрілянину, яку влаштував нардеп Мельничук зі своїм охоронцем на Троєщині. Бойовими патронами. У підсумку скотившись до «віджимання» дитячого садка у громади. Я не хотів писати про це, тому що і так все ясно, огидно і прикро. У 2015 я голосував за зняття з Мельничука депутатської недоторканності. Але був проти арешту. Я думав він «заблукав». А він просто зкурвився.

Я написав це зараз, тому що повідомили, що справу про стрілянину на Троєщині візьме на розслідування військова прокуратура. І про це треба поговорити докладніше. З 2015 року Мельничук висить на гачку особисто у Матіоса. Той його тримає за одне місце кримінальними справами. І той робить все що йому скажуть.Тому з нього зняли недоторканність, але вже два роки не садять. Треба полити лайном Блокаду? Будь ласка. Треба надіслати людей для потрібних влади розборок - ласкаво просимо. Треба полити лайном супротивників Порошенка з телеекранів - вуаля. Разом з Мельничуком працює відомий провокатор Філімоненко. Він числиться офіційним помічником його як нардепа і працює на «роздування скандалу». Так, ви не помилилися. Це той самий Філімоненко який спровокував бійку з Шабуніним. Інформаційну підтримку славної парочці надає сайт Грановського - Кононенка «Букви».

Справу зараз негайно забрав собі Матіос щоб «відмазати» цінного агента. А агент, якій втратив всяку совість, настільки тупий, що не розуміє що він вже одноразового використання. Сумний підсумок морального падіння вчорашнього добровольця. І урок для багатьох. Тому що пройти випробування на війні - півсправи. Витримати випробування і спокуси владою і грошима, залишитися ЛЮДИНОЮ - це на жаль дано не всім.

Вибачте нас українці за вчорашнього добровольця Мельничука. Повірте - більшість ветеранів чесні люди!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: