Сергій Лещенко Народний депутат 8 скликання

У вівторок знову голосуватимуть закон про диктатуру партійних вождів

Щойно на погоджувальній раді Юрій Луценко сказав, що у вівторок мають знову голосувати закон №3700 про диктатуру партійних вождів.

Щойно на погоджувальній раді Юрій Луценко сказав, що у вівторок мають знову голосувати закон №3700 про диктатуру партійних вождів. Закон, який десятки разів ставили на голосування у вівторок і четвер, мобілізуючи кнопкодавів та мертвих душ. Робити це будуть "за наполяганням голів фракцій".

Для довідки - закон №3700 потрібен для того, щоб розкупорити перехід в уряд депутатів від БПП, які дуже хочуть дірватися до розподілу державного бюджету. Але халепа - перехід поки неможливий, бо зараз першим у черзі для проходження в депутати за списком БПП є Андрій Богдан, адвокат Геннадія Корбана.

В історії з законом №3700 - вся суть української політики. Гроші, зрада, тюрма... Треба не закони під конкретні прізвища приймати, а не вступати в передвиборчі договорняки з Коломойським, щоб потім героїчним чином не долати результати цих смердючих договорняків.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: