Сергій Лещенко Народний депутат 8 скликання

Ініціатива Пашинського, або Викликайте санітарів

Я правильно зрозумів - щойно Пашинський на погоджувальній раді ініціював введення кримінальної відповідальності за наклеп?

Викликайте санітарів! Я правильно зрозумів - щойно Пашинський на погоджувальній раді ініціював введення кримінальної відповідальності за наклеп? Він довго обурювався, а потім видав таке:

"Я буду ініціювати введення відповідальності за брехню, як було раніше. Ми цю норму зняли, бо боялися диктатури, і зараз розкрили шлюзи. І шлюзи не води, а не хочу говорити чого. І ці шлюзи треба закрити. Інакше ми країну втратимо!".

Хочу нагадати, що востаннє кримінальну відповідальність за наклеп вводив Янукович. Було це в 2012 році, що вилилося в різко негативну реакцію Ради Європи, ОБСЄ та уряду США, під парламентом та по всій країні пройшли журналістські протести, а газети вийшли з білими першими шпальтами.

Тому в захваті від ініціативи Пашинського! Нарешті він показав справжнє обличчя. З нетерпінням чекаю на його законопроект - починається сезон гарної погоди, а ми давно не протестували пліч-о-пліч з журналістами під Радою.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: