Український солдат досі не знає, як має виглядати перемога?

Тут радники президента почали обурюватись, що західні області мало дають солдатів.

Тут радники президента почали обурюватись, що західні області мало дають солдатів. Можна, звичайно, це просто пояснити: якщо я живу в Дніпропетровську, то мене більше пече те, щоби орківські молоді республіки не розповзались далі. Бо я - крайній. Але такого пояснення мало.

Бо головне зовсім не в цьому. Ні президент, ні його радники не хочуть пояснити, як вони бачать закінчення війни. Тобто що для них - перемога? Це може бути мур, це може бути атака, це може бути щось інше. Але щось конкретне.

Зараз же це просто 400-км лінія, де вбивають людей. Без ясної часової перспективи. У такій ситуації навіть обговорення, чи вводити військовий стан - є ідіотизмом. Бо це - тактика, а яка кінцева мета? Люди можуть іти на війну. І з-під палки, і за ідею. Але скільки їх піде, якщо солдат не знає , як має виглядати перемога?

Якщо президент думає, що це сакральне знання має право бути тільки в його голові - то життя поправить. І навіть істерики його радників цьому не зарадять.

PS. Якщо шо, то я ще з березня минулого року - за мур. «Мур» - це не стінка. Це розрив усіх зв»язків із мертвою зоною по кордону, яка прострілюється з крупнокаліберних кулеметів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: