Андрій Шкіль Народний депутат України 4-6 скликань

Тішитися знеструмленню треба помірковано

Певні речі мають робити батьки, а певні речі діти.

Певні речі мають робити батьки, а певні речі діти. Батьки мають дбати за одяг і забавки для дітей. Дивним є коли діти організовуються для забезпечення одягом дітей при живих і відносно здорових батьках.

Армію має вдягати і забезпечувати транспортом і озброєнням влада. Волонтерам земний уклін, вони власною спроможністю довели неспроможність влади.

Підірвані електроопори і знеструмлення Криму - це теж неспроможність влади. Час покаже хто це владі довів. Підривниками є необов'язково волонтери. Організаторів блокади Криму зрозуміти можна, але тиск на владу через блокування вже зруйнованих опор маловідчутний. Торгівля з РФ продовжується, дипстосунки квітнуть, розвиток армії саботується.

Тішитися знеструмленню треба помірковано, бо цей урок владі дорого обійдеться Україні. Є небхідність - міняте владу, а не ставлення міжнародних донорів до України.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: