Про події в Криму: трохи розвиднюється

Фто: з відкритих джерел

Найбільш поширена версія серед місцевих жителів (Армянськ, Перекопськ) полягає в тому, що одні воїни з Росії-матушки гнобили інших (кримських, які зрадили Україну і переприсягнули Росії).

Про події в Криму: «Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Валерій Кондратюк повідомив, що, за наявною інформацією, відбулась збройна сутичка з використанням стрілецької зброї між військовослужбовцями ЗС РФ та прикордонною службою Федеральної служб безпеки РФ». 
Це з сайту Президента України.
Найбільш поширена версія серед місцевих жителів (Армянськ, Перекопськ) полягає в тому, що одні воїни-москалі (з Росії-матушки) гнобили інших (кримських, які зрадили Україну і переприсягнули Росії). Дідівщина і таке інше.
В останніх урвався терпець, вони подалися в біга зі зброєю і стріляниною.
Взагалі, схоже на правду, бо Армянську-Перекопську відрубали Інтернет зразу, на 4 дні, щоб місцеві в мережах не писали дурниць.

В Криму 5-10 серпня росіяни проводили військові навчання «Кавказ-2016». Паралельно такі ж навчання проводили в Придністров'ї. Танки по дну Дністра перекинули на молдовську територію і імітували напад на Придністров'я. Молдова заявила дипломатичний протест.
Дай їм бог здоров'я, українським ДРГ, але додуматися до рейду на окуповану територію під час антитерористичних навчань ворога їм вже точно не під силу.
Тому, мабуть, після стрілянини між своїми у москалів зависла тривожна мовчанка на два дні. 
Ну як скажеш світові, що ввічливі чоловічки ввічливо, з використанням штатної стрілецької зброї, б'ються зі своїми?
А вже потім творчий бюрократ придумав, що якщо отут внизу акуратненько підтерти, то й по Мінську можна вдарити, і по Нормандському формату.
А Путіну що, він як дитя мале, що блищить, те до рота й тягне.
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: